7/24 SACA ŞEKİL VEREN HİZMET

Anasayfa / Blog / Hrp Sac

Hrp sac nedir?

Hrp sac özellikleri bakımından alternatiflerinden ayrılan bir türdür. Haddeleme işlemi yapılan sacların HCL kullanılarak temizlenmesi sonrasında elde edilir. Böylece temizleme işlemi gerekmeksizin kullanıma hazır şekilde satışa sunulabilir. Temizleme hattında işleme tabi tutulan saclar sipariş özelliğine bağlı olarak yağlanabilir. Satın alım sırasında müşteriler rulo veya boy kesim adı verilen formlarda sipariş verebilirler. Alternatif satın alım seçenekleri ve temizlenmiş sac özelliğiyle avantaj sağlayan Hrp sac, üretim hammaddeleri arasında en yaygın tercih edilen ve işlevsel ürünlerden biridir.

Yapısal dayanıklılığı sebebiyle özellikle inşaat sektörünün vazgeçilmez ürünlerinden biri olan HRP sac malzemeleri; öte yandan beyaz eşya sanayi ve ticaretinin de önemli ara ürünlerinden biridir. Uzun ömürlü ve sağlıklı kullanımı sahip olduğu fiziki ve kimyasal özelliklerle destekleyen HRP sac ürünleri; uzun vadede maliyet tasarrufuna da katkı sağlar. HRP sac fiyatları satın alım sırasında belirlenen sipariş özellikleriyle doğru orantılı şekilde belirlenir. Temizlenmiş, yağlanmış, rulo veya boy kesim formlar hacme bağlı şekilde farklı fiyat oranlarına tabi tutulur.
 

Ck75

Ck75 sulu yaylık çelik olarak bilinen malzemeler; ağırlıklı ithal, karbon alaşımlı malzemelerdir. Ck75 ürünlerinin düşük veya orta karbon alaşımlı türleri bulunmaktadır. Kullanım alanları oldukça yaygın olan bu çelik türünde temel üretim alanı olarak yay üretim sanayi ilk sırada yer alır. Sahip olduğu aşınma karşıtı yapısal özellik ck75 sulu yay çeliği ürünlerinin yay üretiminde maksimum performans göstermesini sağlar.

Ck45

Eka Lazer ve hrp sac ihtiyaçlarında alanın en deneyimli hizmetini alabileceğiniz Eka Lazer, ck45 ürünleri için de profesyonel temin ve kesim yapabileceğiniz adreslerin ilkidir. Üretim aşamalarını doğrudan etkileyen hammadde tercihidir. Çünkü ck45 gibi özgün içerikli ürün teminlerinde en temel dikkat noktası; ürünlerin orijinal yapı özelliklerini korumasıdır. Endüstriyel üretim ve sanayi malzemeleri yapımında yaygın biçimde tercih edilen bu ürünler; orijinal nitelikte emtia satışı sunan uzman markalardan temin edilmelidir.

Hrp Sac Fiyatları

Hrp sac fiyatları sipariş hacmi, özellikleri, ürün işlem sayısı gibi pek çok etkenle ilişkilidir. Dolayısıyla verilen hrp sac siparişlerinde ürünün temizleme veya yağlama işlemine tabi tutulması, plaka veya rulo formunda talep edilmesi gibi isteklere bağlı olarak fiyatlandırma yapılır. Alıcılar için siyah sac, hrp sac, ck 75 ve sair çelik türlerinde maliyet tasarrufu sağlamak için uygun fiyat politikasına sahip markaları tercih etmek önem taşır. EkaLazer sektörün öncü markalarından biri olarak kaliteli işlem ve hizmetleri, nitelikli malzeme ve ürünleri uygun fiyatlandırma politikalarıyla bir arada sunar ve uzun dönem maliyet tasarrufunu destekler.

Hrp Sac Özellikleri

Hrp sac özellikleri dayanıklılık ve işlevsellik bakımından maksimum verim beklentilerini karşılar. Alternatiflerine oranla sahip olduğu fiziki ve kimyasl özellikler, endüstriyel üretim ürünlerinde dayanıklı yapıyı destekler. Ayrıca kaynaklı imalat ürünleri için de hrp sac sahip olduğu alaşım özelliği sayesinde üst düzey uyum beklentisini kolaylıkla karşılar. Eka lazer markalama ve hrp sac hizmetinden nitelikli şekilde faydalanarak, tüm ürün işlemlerinizi ve malzeme temininizi tasarruflu maliyet politikaları dahilinde gerçekleştirebilirsiniz.

7/24 Hizmet ile tanışın

Lazer Kesim ihtiyaçlarınıza hızlıca çözüm üretmek için yanınızdayız.

phone2Icon  Şimdi Ara
oprt
Copyright © 2022 | Tüm Hakları Saklıdır